Άρθρα

Η Metron είναι μία εταιρία που οραματίζεται και πρωταγωνιστεί στον κλάδο των ανελκυστήρων με κύριο στόχο να αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες της, χτίζοντας την εταιρική της ταυτότητα πάνω σε τέσσερις άξονες:

Την αξιοπιστία ως προϊοντικό χαρακτηριστικό, αλλά και ως εταιρική πρακτική. Την “χρήσιμη υψηλή τεχνολογία” ως πελατοκεντρική αντίληψη στην χρήση της υψηλής τεχνολογίας. Το design.

Εδώ και χρόνια, τα προϊόντα της Metron έχουν συνδεθεί με την αξιοπιστία και την ασφάλεια, οι οποίες εξασφαλίζονται διαρκώς μέσα από τις αξιολογήσεις που γίνονται, καθώς και τις πιστοποιήσεις που κατέχει η εταιρεία.

Από το 2000 εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2000.Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντα από το ειδικό σήμα πιστοποίησης CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ όλη η παραγωγή προγραμματίζεται και ελέγχεται από τα λογισμικά συστήματα MRP και ERP.

Επιδίωξη της Metron είναι να αναπτύσσει λύσεις που αξιοποιούν την υψηλή τεχνολογία και είναι καινοτόμες, χρηστικές και εφαρμόσιμες ακόμη και στις πιο δύσκολες κατασκευαστικές προκλήσεις. Με την ίδια φιλοσοφία αναπτύσσει λύσεις κάνοντας χρήση “πράσινης” καινοτομίας για εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ ενσωματώνει κορυφαία ποιότητα σε οικονομικές επιλογές που διακρίνονται ταυτόχρονα και για το κομψό τους design, καλύπτοντας μ’ αυτό τον τρόπο τις ανάγκες και σε αισθητικό επίπεδο. Ανελκυστήρες της εταιρίας μας εξοπλίζουν μεγάλο αριθμό κτιρίων ανά τον κόσμο.

 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

περισσότερα

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Βασ. Δεληγιάννη 72, Μεταμόρφωση
  • 210 2856570, 210 2825859
  • info[at]xasiotis.com
  • www.xasiotis.com

NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε για τα τελευταία νέα.